Denne lille konfektkage smager simpelthen så dejligt og den er meget nem at lave. Den kan sagtens holde 4-5 dage i en lufttæt beholder. Kagen er glutenfri & vegansk men tag ikke fejl,  der er en masse smag i. Jeg synes det er så dejligt at spise søde lækre ting, men samtidig vide at jeg booster min krop og hjerne med fedtsyrer, mineraler, vitaminer og fibre. Du kan lave hele denne herlighed på maks 15 min.

 

Du skal bruge:

50 gram græskarkerner

70 gram mandler, blendes helt fint til mel. Tag melet op i en skål.

blend nu, til en cremet masse

10 abrikoser (jeg bruger økologiske fra Urtekram)

10 dadler

2 spk kakaopulver

1 lille nips salt

1 spk kokosolie

Saft og skal fra 1/2 øko citron

1 lille sjat vand.

 

Rør nu melet sammen med massen, og tilfør 2 spk kokos fibre. Massen skal være fast og let blød.

Kom massen op i et lille fad med bagepapir og form den med papiret, lad den være ca 2 cm tyk, drys evt med kakaonibs. det er ret lækkert.  Stilles på køl

Lav nu “karamellen”

Blend

10 dadler

1/4 ceylon kanel

1 spk ahornsirup

1 spk peanutbutter

1 spk kokosmælk( den fede del, hav den gerne evt på køl inden. Jeg bruger kokosmælk fra cosmoveda).

Fordel nu massen ovenpå kagen og skær i små stykker, pynt med feks hindbær. Nydes kold.