Jeg har nu haft Phenomé i butikken siden sommer og jeg har længe ville skrive lidt om serien.

Phenomé : “Vi vælger kun hvad der er sundt, duftende og smukt”

 

Hvad er der specielt ved Phenomé? 

Phenomé er lavet på 100 % plantevand, normalt bliver cremer, sera osv lavet på alm vand. Optil 50 % af kosmetiske produkter er vand. Men når der anvendes plantevand kommer en masse aktive stoffer oveni feks mineralsalte og planteekstrakter. Duftene er skønne og naturlige og stimulere alle dine sanser. Konsistenserne er lækre og effektive produkter til en god pris.

Derudover er produkterne –>

  • Vegan ( pånær få produkter som anvender bivoks)
  • Ikke testet på dyr
  • Emballage er genanvendeligt
  • Certificeret økologisk

Jeg er selv helt vild med produkterne og bruger selv lige nu:

Quenching powerful serum, dette er en skøn og let fugt serum til alle hudtyper. Fedter ikke. Active ingredienser som goji bær, hyaluronsyre, aloe vera og hvedeprotein. Bruges under dag/ natcreme.

Luscious hydrating cream; nærende creme til tør og dehydreret hud. Også god til mænd. Mild duft. Active ingredienser som squalene (fugtgivende), rose( beroliger) og hyaluronsyre og næring fra sheabutter.

Rejuvenating day cream Denne creme er til dehydreret hud og til fine linjer. Cremen er beriget med rosenrod som er kendt for dens powerfulde kraft. Den er meget opstrammende og udglattende og beroligere en sart hud. Cremen indeholder også hvid te som er en stærk antioxidant som beskytter huden og ingefær som er anti inflammatorisk.

Bedazzled, nærende og helt vidunderlig duftende natcreme. Giver et boost af energi og fugt til den trætte eller modne hud. Antioxidanter fra bla ginzeng og gingko biloba.

Enzymatic er en let og lækker gelé, som exfoliere via mælkesyre 5 % og har anti bakterielt virkning pga manuka honning. Den er velegnet til ALLE hudtyper. Bruge 1-3 x om ugen. Påfør på ren hud, enten med hænderne eller vat. Lad den sidde ca 1-5 min og skyl af. Du vil opleve af huden bliver hurtigt renere og mere ensartet.

Jeg har flere lækre produkter i butikken og jeg har egentligt lyst til at fremhæve alle<3

Greenzone by Oppermann er så heldig at være ene forhandler på disse lækre produkter. Du kan altid skrive til mig på instagram/ facebook for bestilling. Jeg sender gerne.