Nå, men…. En lille dessert uden nødder, gluten, mælk og raffineret sukker. 

Spækket med sunde fedtstoffer fra bla kokosolie og hampefrø. Fibre, jern og mineraler. De æteriske olier fra Mynte er blevet brugt i mange år ved oppustethed og luft i maven.

Chokolade og mint. Absolut en af mine favoritter, det søde, bitre med det friske.

Disse små bidder er nemme at lave og smager skønt. Og kan du vente, så spis dem dagen efter. Så er de blevet faste.

De holder sig i en beholder på køl, ca 5 dage.

Du skal bruge disse økologiske ingredienser:

1/2 bundt friske og skyllede mynteblade.

10 dadler uden sten

2 spk med top, hampefrø. (Hampefrø er en god kilde til vegetabilsk protein og omega 3 fedtsyrer som vores krop ikke selv kan danne).

2 spk med top græskarkerne protein pulver

3 spk CHUFA mel (Chufa er en lille fiberrig knold, glutenfri)

2 spk kakao

1 spk Mandelsmør/ kan undlades ved nøddeallergi

1 tsk kokosolie

1 spk ahornsirup

1 spk havremælk / eller rismælk

1 tsk citronsaft

Blend nu massen helt blød.

Fordel massen på et fad og køl den ned. Efter den har været på køl og er blevet fast. Skærer du den i bidder på ca 3×5 cm. Drys nu med feks Moringa pulver, poppet quinoa (købes i helsekosten) & mynteblade. Du kan også drysse med lidt matcha, kakao, kokos eller feks lakridspulver på.