Igår bagte jeg nogle små kokostoppe. Og flere af jer spurgte om opskriften, så her er den. De er super lækre, og tager maks 20 min at lave. De er glutenfrie/ mælkefrie. (og uden raffineret sukker).

til ca 6 toppe

Du skal bruge

1 æg

1 æggehvide, piskes stift.

25 gram kokossukker, eller sukrin (hvis du kan lide smagen og ønsker det helt kcl frit) Pisk.

Kom nu 100 gram kokosmel (helt alm revet kokos)

2 spk smeltet kokosolie, ghee, plantesmør eller ægte smør(evt laktosefri)

1 tsk vaniljepulver (kan undlades)

1 spk kokosfibre( Jeg bruger dem fra urtekram, de binder massen sammen).

Rør det hele sammen og tryk dem sammen i små toppe.

Bag dem i ovnen på ca 170 grader i ca 15 min.

Lad dem køle af.

Smelt 70 gram god mørk chokolade i vandbad, og dyp bunden. Sæt dem på skrå på bagepapir og evt i køleskabet.  (Jeg bruger chokoladeknapper fra Anglemark)