Idag er jeg på den igen, detox altså. Igår missede den da jeg var i kbh. Jeg fik dog noget virkelig lækkert mad på en lille fransk Restaurant “Alsace”. Det sted kan jeg varmt anbefale, super lækker mad og vin, en god betjening, og en hyggelig gård. Der var nærmest dømt feriestemning igår da solen bagte og vi sad inde i gården og drak et glas vin.

Nå men det kunne mærkes sidst på dagen, ondt i maven og generelt utilpas. Sådan er livet med irritabel tyktarm. Det er så nemt at vende tilbage til sin gamle sunde vaner, når bivirkningen af 2 glas vin og lidt smørsauce,(fisk og kartofler til) og 2 små stykker pizza om aftenen giver dette udslag. Derfor ville jeg lave noget nemt idag, som vi også kan spise imorgen og som fungere godt i en irritabel tarm.

 

Retten er nem at lave og tager max 30 min. 

til ca 4- 5 portioner skal du bruge.

1 spk kokosolie, smeltes

1 løg brunes af

1-3 fed hvidløg ( til jer som kan tåle det)

tilsæt 1 ds kidney bønner og 1 ds grønne linser ( jeg brugte de forkogte fra urtekram)

10 hakkede cherry tomater

1 spk Korma (økologisk indisk karrypasta fra Cosmoveda
, den smager vildt godt og gør hele forskellen med retten)

Den kan købes i de fleste helsekostbutikker.

salt og peber

5 cm revet ingefær

citronbåde (skyllet godt, også selv om de er øko)

1 bakke brune champignoner

1 bundt bladselleri i grove tern

1 bundt asparges, skåret i gode bidder

1 ds fed kokosmælk ( jeg er vild med kvickly´s økologiske)

50 gram ærter

Lad retten simre ca 20-30 min og spise den med kogt quinoa til, og top med friske koriander( persille, eller basilikum) og sesamfrø og ristede pinjekerner, og en limebåd. Jeg spiste også lige en masse frisk spinat til ude fra min have( yayy, hjemme høst er det bedste).