was successfully added to your cart.

Jeg er fan af greens, kender du dem? Byggræs, spirulina, hvedegræs osv.

De er super sunde, og er spækket med protein, fibre, vitaminer bla b12, betacaroten, og mineraler som kalium, magnesium, jern m.m. Du kan nemt tilføje dem i din mad, så de smager godt. Min mad er altid lige lavet ud fra, hvad jeg har derhjemme, denne bowl blev ret lækker synes jeg.

Du skal bruge

 

2 dl A38 eller 2 dl mandelmælk

1 spk hørfrø

1 spk chiafrø

2 spk græskarkerner

1/2 tsk greens, jeg brugte matcha og byggræs.

1 spk citronsaft

1 tsk agavesirup ( kan undlades)

1/2 tsk vaniljepulver

Lad det stå og trække lidt, lav det evt dagen før.

 

Nu kommer vi til toppingen, og det er altså det vigtigste, det sørger for, at det hele spiller sammen. Surt, sødt, bitter og salt.

1/2 avocado i tern

Blåbær& granatæble,  efter hvor sulten du er

Mynteblade

Ristet kokosflager

evt et par salte cashewnødder eller peanuts.

Og til sidst lækker smeltet mørk chokolade. Jeg har en lille smelteskål stående i et vandbad, med chokolade i,  så kan jeg hurtigt smelte lidt god 85 % chokolade. Når du har taget hvad du skal bruge, putter du bare lidt film over og så kan du smelte igen indenfor et par dage.