Har du også forsøgt dig flere gange med glutenfri bageværk og enten stået tilbage med en gang luftboller eller smagsløse boller? Så kan du prøve denne her opskrift.

Idag synes jeg selv at jeg fik ramt en god bolle, sprød udenpå, blød indeni og med en god smag ligesom alm boller.

De er super nemme at lave og er lige til at fryse.

Du skal bruge

  • 4 dl lunkent vand
  • 2 spk god olivenolie
  • 1 spk salt
  • 10 gram gær
  • 1 spk ahornsirup
  • 2 spk Fiber HUSK
  • Røres sammen og lad det blive til gele (5 min)
  • 100 gram havremel
  • 100 gram kikærtemel
  • 100 gram hirseflager
  • 200 gram kold glutenfri havregrød

Rør nu melet i, og tilsæt tilsidst grøden under omrøring.

Lad dejen hvile i ca 1 time under et viskestykke.

Efter hævning formes bollerne og drysses med feks sesamfrø, og bages på 180 grader varmluft i ca 35-40min. Lad bollerne køle lidt af inden de spises, så er de ikke så klisterede. Frys gerne halvdelen.