Disse nemme boller er lavet på 30 min, ingen hævning eller fedtede fingre. De smager godt med smør på og er gode at have med på farten.

De mætter godt pga det høje protein indhold fra røde linser, og fibre fra mandler.

Du skal bruge

1/2 broccoli skyllet, og snittet i en minihakker (helt fint)

1 spk olivenolie

1/4 tsk salt

2 æg

2 hvider

2 spk Husk, loppefrøskaller

1 tsk bagepulver

4 spk mandelmel

4 spk kogte røde linser.

Bland alle ingredienser sammen, og rør. Lad dejen hvile ca 5-10 min. Form 6 boller og bag dem i ovnen ca 20 min på 200 grader varmluft. Lad bollerne hvile inden de spises. Drys evt med chiafrø, inden bagning.

TIP: De holder sig ca 3 dage, ved stue temp. kan evt komme på køl. Dette gør dem dog lidt tørre. Lav gerne en dobbelt portion, og frys dem evt ned.