was successfully added to your cart.

Opskrifter

Creamy smoothie bowl med jordbær

By 12. februar 2018 No Comments

 

 

Jeg kan ikke få nok af smoothie bowl´s, det er en dejlig måde at få en masse frugt og grønt indebords, denne her version er dog mest til frugtsiden, men der skal nok komme opskrifter på de grønne også. Det er en sund og hurtig morgenmad, som kan forberedes dagen før, kom hele molevitten ned i blenderen og på køl, og vupti ud af køleskabet og tryk på BLEND, på de travle morgner.

Denne her vender jeg altid tilbage til, den er fyldt med C vitamin fra jordbær og appelsin, omega 3 ( som er vigtig at få tilført)fra valnøddeolie, avocado, banan som er rig på de vigtige mineraler fra bla kalium og magnesium og fibre, som stabilisere vores blodsukker.

Jeg bruger frosne økologiske danske jordbær fra Frigodan, og til sommer køber jeg selvfølgelig en masse økologiske danske jordbær, som jeg fryser ned. Danske jordbær er så lækre.

Mit lager er ved at være brugt op, jeg har  dog en lille slat brombær, som vi selv har plukket, uhm. De skal også snart bruges.

 

Nå men her kommer opskriften.

10 frosne jordbær

1 banan

1/2 avocado (brug den halve uden sten, kom bagefter lidt citronsaft og toppen af den tomme skræl ovenpå, så holder den fint i køleskabet til næste dag<3)

1 spk valnøddeolie

1/2 tsk ceylon kanel (valgfrit)

1 appelsin

1 stang bladselleri

en lille smule vand, ca 1/2 dl

Blend herligheden, og kom din yndlings topping på. Her har jeg brugt boghvede, som er glutenfri og blåbær.