Zoneterapi

Zoneterapi er en af de mest anerkendte behandlingsformer. Zoneterapi er genialt til at få kroppen i balance igen, det kan være hormonelle ubalancer, feks pms, hedeture, søvn problemer, tarmproblematikker feks forstoppelse, svagt immunforsvar, diarre, migræne, ryg/ ledsmerter og meget mere, hos babyer kan man mindske uro i forbindelse med kolik, forstoppelse m.m.

Selve behandlingen er tryk under foden, på forskellige zoner.

Disse zoner henviser til forskellige organer, punkter m.m i kroppen. Der vil også blive brugt massage og akupressur på forskellige punkter eller meridianer. Der kan evt kombineres med øre akupunktur.

Behandlingen foregår i rolige omgivelser, og det er en god ide at tage afslappende tøj på.

Efter behandlingen kan der forekomme symptomer på udskillelse af affaldsstoffer som træthed, eller ubehag. Dog bliver nogle friskere og opnår en lindring i kroppen. Det kommer lidt an på hvad du har med i “bagagen”.

Det er vigtigt at følge min anvisning, i forhold til det forløb vi nu aftaler, for at for optimal effekt.

Det er vigtigt at drikke en masse vand og gerne hvile hvis det er muligt, efter behandlingen.

1 gang zoneterapi incl konsulation 575kr.

50 min / 475kr

Baby/ børn 20 min 250kr

Baby zoneterapi

Er du nybagt forældre og oplever du at dit barn græder og er uroligt?

Det er helt normalt, men denne tid kan være frusterende. Ofte kan dit barn have tendens til at være mere urolig, især om aftenen. Dette kan skyldes luft i tarmene, eller forstoppelse. Heldigvis kan du hjælpe dit barn godt på vej med zoneterapi.

Babyér og børn er meget modtagelige overfor zoneterapi, da her kan reguleres på både fordøjelsen, men faktisk også søvncentret, så barnet både får ro i maven men også en bedre søvn.

Ring og bestil en tid