Her kommer den. Glutenfrie og veganske lækre sprøde knækbrød.

Perfekt til den lille sult eller som et måltid med lækkert fyld.

  • Tænd ovnen på 150 grader varmluft
  • Kom 100 gram kikærtemel, 100 gram havremel, 25 gram sort sesam (kan undværes men det giver bitterstoffer), 100 gram sesamfrø, 50 gram græskarkerner og 50 gram hørfrø. Tilsæt nu 1 tsk himalaya salt og ca 300 ml vand. (dejen skal være ligesom pandekagedej)
  • Hæld hele molevitten op på en bageplade med bagepapir og spred massen ud.Drys med feks birkes og havregryn og en smule salt.
  • Bages i ovnen ca 40 min, men efter 10 min tager du dem ud og skære dine stykker. Jeg skærer dem 3×4. ind i ovnen igen ca 30 min. de sidste 5 -10 min vender du dem om. De skal være helt tørre eller bliver de lidt kedelige efter 2 dage.
  • Lad dem køle helt af og kom dem i en lufttæt beholder.

spises feks med avocado, hummus og spirer:)

Eller hjemmelavet choko pålæg, se evt opskriften herinde.

Tip: Kom evt 1 tsk gurkemeje og lidt peber i. (de gør dem mere bitre)